Mest läst

Bäst adventskalendrar att ge din pojkvän i present

Ge en adventskalender till din pojkvän. Foto: Unsplash.com
Dela på Pinterest
Vill du ge din pojkvän en adventskalender så har vi listat våra absoluta favoriter. Visa uppskattning med en present om varar genom hela julen.

I den här artikeln förekommer reklamlänkar.

6 adventskalendrar du kan ge till din pojkvän

Äntligen vankas det juletid. Vad kan va en bättre uppvärmning än en julkalender? Om man vill ge en fin present till någon man tycker om så kan en julkalender vara enormt uppskattad eftersom den varar längre än en vanlig present. Här har vi samlat våra favoriter som kan passa en man i din närhet.

1. Adventskalender till pojkvän: En rolig Chillikalender

I den här adventskalendern får man öppna en lucka varje dag med något STARKT och ätbart. Kan vara riktigt underhållande - både för dig och din pojkvän! 

Chillikalendern kostar 499 kronor och kan köpas här.

2. Happy Socks x The Beatles Collection

Till musikälskaren eller strumpfantasten kan inget vara mer lämpligt än en The Beatles-strumpkalender. 24 par strumpor i storlek 41-46, varav 5 är helt nydesignade, 8 par ur begränsade upplagor och 11 uppiffade klassiker. En kalender som räcker i minst ett år, beroende på hur pass hårt mottagaren sliter på strumpor.

Strumpkalendern kostar 2750 kronor och kan köpas här.

 3. Tycker din pojkvän om öl, eller energidryck?

I så fall kanske han blir glad av en ölkalender. Fyll den med olika sorters julöl eller andra favoriter och ge honom en fin start på julmånaden. Är inte öl någon favorit finns en variant gjord för energidryck. 

Ölkalender kostar 199 kronor och finns att köpa här.


4. Naughty and Nice - Kalender till er båda

Naughty & Nice är en kalender som passar par och kan liva upp i decembermörkret och hjälpa till att hålla värmen. Den passar alla som är sugna på något nytt och vill hålla december extra spännande. I kalendern finns leksaker och andra tillbehör som är utvalt för att alla ska hitta något som passar. 

Kalendern kostar 1495 kronor och du kan köpa den här.

 5. Ge din pojkvän en Haupt lakritskalender 

För alla som älskar lakrits är det här en drömkalender. 26 goda bitar bjuds det på varav 75% saltlakrits! Eftersom det är två bitar extra kan man börja öppna redan i November. 

Lakritskalender kostar 399 kronor och du kan köpa den här.

6. Ge din pojkvän en godiskalender från Cloetta  

Choklad, godisar, skumgodis, gelegodis - 24 dagar av smarrigt godis från Cloetta. Det finns det inte många som tackat nej till. Dessutom säljs den här kalendern för ett riktigt pangpris. 

Kalendern kostar 179 kronor och kan köpas här.


LÄS MER:

Jul på Modette

Adventskalender till mamma 

Adventskalendrar med smink