Mest läst

Zara Larsson öppnar för samarbete med Fröken snusk: "Kan hända"

Zara Larsson öppnar dörren för ett samarbete med epadunks-artisten Fröken snusk. Foto: Instagram och Adam Ihse/TT.
Dela på Pinterest
Zara Larsson har många år på nacken i musikindustrin. Nu öppnar hon upp för ett samarbete med epadunk-artisten och nykomlingen Fröken snusk, som fått ett stort genomslag på Tiktok.

Zara Larsson skapat sig ett stort namn på den internationella scenen med samarbeten som David Guetta, MNEK och Alesso. Nu öppnar hon upp för ytterligare ett musiksamarbete med ingen mindre än Fröken snusk, en nykomling i musikbranschen som slog igenom så sent om hösten 2022.

Fröken snusk och Zara Larsson i ett samarbete

På P3 Gulds röda matta får Zara Larsson frågan om hon skulle kunna tänka sig att samarbeta med epadunk-artisten Fröken snusk. Zara kommer med ett glädjande svar till fansen.

– Gud vad spännande. Jag säger aldrig aldrig, det kan hända, hon kör ju, svarade Zara Larsson. 

– Du i en EPA-traktor snart?, frågade reportern.

– Jag har ju kört runt i en moppebil i alla fall och det är ju nära, de är ju kusiner. Det är ju typ en EPA, svarade Zara.

Zara Larsson + epadunk = sant

Senare i intervju kommer ett kanske för många förvånande besked om Zaras egen musiksmak. Hon erkänner nämligen att hon har några epadunk-låtar i sin egen spellista. 

– Jag har ju lite epadunk på min spellista, men det skäms jag inte över.

Vem är Fröken snusk?

Fröken snusk är en svensk anonymiserad artist som uppträder i ett signaturplagg – en rosa rånarluva. Hon slog igenom med låten "Rid mig som en dalahäst", som låg etta på Spotifys topplista. Fröken snusk spelar epadunk, en genrer som är populär att spela i EPA-traktorer. 

Om vi får höra Zara Larsson och Fröken snusk i en låt tillsammans återstår att se.