Mest läst

Paris Hiltons stora sorg: "Jag är förstörd"

Paris Hiltons hund har somnat in 23 år gammal. Foto: AP Photo/Allison Dinner och Instagram/@parishilton
Dela på Pinterest
Paris Hilton har tagit farväl av sin hund Harajuku Bitch som avlidit. På Instagram delar hon sin sorg efter hundens bortgång.

Tv-personligheten, entreprenören och modellen Paris Hilton, dotter till Richard Hilton och Kathy Hilton, fick sitt stora genombrott i serien The simple life där hon bytte ut sitt privilegierade lyxliv mot ett liv på en bondgård. Serien gjorde hon bland annat tillsammans med Nichole Richie, Lionel Richies dotter. 

Hon har sedan dess blivit en välkänd profil som fortsatt levt ett glamoröst liv.

Hunden Harajaku Bitch blev 23 år

Paris är också känd för sin kärlek för hundar, speciellt chihuahuor och har under sin livstid ägd flertalet fyrbenta vänner. Nu har en av Paris Hiltons hundar avlidit, Harajaku Bitch har somnat in efter 23 år på jorden. 

"Ord kan inte uttrycka den enorma smärta jag känner just nu. Hon var mer än bara ett husdjur; hon var familj för mig, en lojal vän som alltid fanns vid min sida genom varje vändning i livet", skriver hon på sin Instagram. 

I inlägget uttrycker hon sin sorg efter sin hunds bortgång och tackar för deras år tillsammans. 

"Tack älskling. Jag har så ont att jag är i chock. Jag har haft henne så länge, jag kan inte fatta att hon är borta. Först är Dino försvunnen och nu det här, jag är förstörd". 

Blev mamma 2023

I slutet på januari 2023 blev Paris Hilton och Carter Reum föräldrar till sitt första gemensamma barn. Barnet som paret fick genom surrogatmödraskap enligt People, fick namnet Phoenix.

Läs mer: Paris Hilton har blivit mamma via surrogat

Paris och Carter gifte sig 2019.