Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu lanserar vi årets viktigaste tävling - Next In Fashion

Next In Fashions superjury.
1 av 1

Next In Fashions superjury.

Dela på Pinterest
Modette.se och Nyheter24 ger dig chansen att bli Sveriges nästa It-girl inom mode och blogg.

Next In Fashion är en tävling som ska få fram Sveriges nästa modemakthavare.

Budskapet är lika enkelt som modernt.

- Alla har chansen att bli Sveriges näste It-girl inom mode och blogg, oavsett om du är rik eller student, ung eller gammal, säger tävlingsansvarige Ehsan Fadakar.

- Vi tycker att Next In Fashion är ett otroligt spännande koncept och tror att det är precis rätt väg att gå för att ge vår nya modesatsning - Modette.se - en kickstart, säger Patrik Sandberg, Vd på Nyheter24.

Enda du behöver för att tävla är en blogg på Modettes nya modebloggportal Nextinfashion.se. Den person som vinner blir Modettes stjärnredaktör med ansvaret att befinna sig på plats och representera Modette på de fyra stora modeveckorna i New York, Paris, London och Milano.

Vinnaren utses av läsarna samt en namnkunnig jury med ett flertal av Sveriges bästa inom mode, stil och foto.

Next In Fashion drar igång den 5 maj och avslutas den sista veckan i augusti.

Juryn består av:

- Jonas Hallberg

Jonas Hallberg är en av Sveriges mest välrenommerade stylister och jobbar med några av världens absolut största film- och musikstjärnor. Jonas bor både i Stockholm och Los Angeles och har stajlat superstjärnor som Megan Fox, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Jessica Alba och Cameron Diaz. Jonas har dessutom gjort redaktionella arbeten för anessa magasin som GQ, Esquire och Vogue.

- Mika Kjellberg

Agenten som äger MIKAs, en av Sveriges största modellagenturer och ligger bakom modeller som Emma Wklund, Victoria Silvstedt och Adina Fohlin.

- Sandrah Hellberg

En av MIKAs senaste stjärnskott som bland annat plåtats för Vila, Lacoste, Elle, Glamour och Marie Claire.

- Pierre Björk

Fotograf. Ung och framstående modefotograf vars bildkänsla har resulterat i kunder som H&M, Boomerang, Peak Perfomance och J Lindeberg. Pierre –  som även plåtat redaktionella jobb åt bland annat Elle, Glamour och i-D – är baserad i Stockholm och har ett förflutet som assistent åt Bruce Weber och MIkael Jansson.

- Roland Hjort

Roland Hjort är grundare och Vd i klädmärket Whyred. Rolands fingertoppskänsla för färg och form klär tusentals svenskar i hans design varje år.

Vad får vinnaren?

- Ett erkännande inom den svenska modevärlden.

- Ett välbetalt heltidsjobb som Modette:s nya moderedaktör.

- En modeutbildningsresa till Milano.

- Befinnas sig på plats och representera Modette på de fyra stora modeveckorna i New York, Paris, London och Milano.

Så tävlar man?

- Starta en blogg på kampanjsajten Nextinfashion.se som ligger under Nyheter24:s nya modesajt Modette.se.

- Blogga om mode, kläder, skönhet.

- Efter tre månader går tio kandidater vidare till final. Fem av dessa tas ut av Next In Fashions superjury. Dessutom går de fem populäraste bloggarna vidare till final.

- När tio finalister har valts fram så inleds finalen. Under fyra veckor ska tio bli till en vinnare. Juryn och läsarna röstar tillsammans vilka som åker ur och vilka som blir kvar. Dessa veckofinaler sänds på webbteve som produceras i Nyheter24:s studio på Stureplan i Stockholm.

För mer information:

Ehsan Fadakar

ehsan@nyheter24.se

Nyheter24.se

Stureplan 4A

114 35 Stockholm