Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

VINNARE: Marie Eliasson tog hem presentkortet på NK

Dela på Pinterest
Med smarta idéer har Marie från Göteborg gett Modette tre nya vägar att gå.

I nya Modettes allra första tävling uppmuntrade vi våra läsare att komma med förslag på hur vi gör Modette.se till Sveriges ledande modesajt.

Över 100 personer skickade in förslag och idéer. De flesta var lysande men i slutändan valde vi göteborgaren Marie Eliassons bidrag. Med sina tre idéer har hon gett oss tre nya vägar att gå och det blir hon som vinner presentkortet på 1000 kronor på NK.

Maries bidrag:

"Det jag verkligen tycker fattas är fakta om designers och så skulle det även vara skoj att få veta vad vissa designers har på sina visningar! Jag tror att det skulle vara ett stort plus för Modette eftersom det knappt finns någon blogg eller hemsida som innehåller den informationen!

Och en annan sak som jag även tror på är "veckans buget-outfit". Jag tänker att varje vecka så ska ni lägga upp kläder som man kan få under 500 eller 1000kr då det inte finns många som alltid har råd med så dyra kläder och därför behöver tips om vad det finns billigt men ändå snyggt.

Åh kom på ännu en sak, kör igång med lite tävlingar och för att man ska kunna delta i någon tävling så måste man göra lite reklam för Modette.se. Till exempel... för att delta i denna tävling så ska du länka till Modette.se och sen skriva några meningar om Modette eller tävlingen.. ja det var mina bästa tips för att ni ska få nya besökare!"

Vi på Modette tackar alla för era bidrag och jag hoppas att ni tycker om nya Modette.se.