Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Uppdrag 2 i Next In Fashion: Tuva Stener

1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Dela på Pinterest
"Klädd i rödskalans färger från topp till tå är snyggt i höst, fast då är ett starkt självförtroende ett måste..."

Finalen i Next In Fashion pågår för fullt! Det här är Tuva Steners andra bidrag i delfinal nummer ett.

Det är någonting speciellt med hösten...

Dess luft och färger, färgskalan som återkommer år efter år, kanske inte alltid på catwalken, men åtminstone i naturen. Den pryder träden i vinrött, blodrött och nästintill orange. Den får mig tänka tillbaka på lilla lägenheten i Hornstull, jag sittandes i mammas knä och hur jag beundrade hennes illröda läppar och orangemålade naglar. Det är nostalgiska minnen som ger trygghet och därför inte så förvånande att just rött är en självklar hösttrend för min del.

Klädd i rödskalans färger från topp till tå är snyggt i höst, fast då är ett starkt självförtroende ett måste. Vill man vara lite försiktigare kan man addera lite röda färgklickar såsom en röd väska, röda skor, eller något så enkelt som ett rött läppstift. Dessa detaljer går lätt att kombinera med många andra stora hösttrender, tillexempel kakifärgat. Röda nyanser bryter upp skogsmullekänslan man lätt kan få av för många kakifärgade plagg och ger istället en lyxig känsla.