Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Uppdrag 2 i Next In Fashion: Hilda Sandström

Dela på Pinterest
"En av kulörerna som vi snart kommer att drunkna i är rött. Efter att vårens beiga och nudefärgade look totalt sköljt över oss alla har nu modehusen valt att ha med det passionerade röda..."

Finalen i Next In Fashion pågår för fullt! Det här är Hilda Sandströms andra bidrag i delfinal nummer ett.

Rätt i rött

Höstens färgpalett går i många härliga nyanser där vi kan se allt från den isigaste blå till knalliga färger som cerise och orange blandat med spännande material och strukturer.

En av kulörerna som vi snart kommer att drunkna i är rött. Efter att vårens beiga och nudefärgade look totalt sköljt över oss alla har nu modehusen valt att ha med det passionerade röda. Vi kan se den bland annat hos Ann Demulemeeister, Valentino, Balmain, Givenchy och A.F Vandevorst. Man kunde redan under våren se små röda inslag, gärna matchat till beiga färger, vilket bara gav oss mersmak för färgen.

För fashionistan som vill dra åt sig allas blickar är det därför dags att gå all in med en monokrom röd outfit. Den får gärna bestå av ett par höga kostymbyxor matchat med röd topp och kavaj, à la Miroslava Duma. En röd byxdress är också ett hett tips att införskaffa inför höstens svala dagar på stan! Vill man vara snäppet vassare och ta trenden ett steg längre kan man gärna mixa det hela genom att använda flera olika nyanser och material. Ett briljant exempel på den ton-i-tonade kombinationen kunde man se på Bottega Venetas visning.

För den lite fegare som ändå vill sporta färgen funkar det utmärkt att använda sig av röda accessoarer. Att slänga in ett par röda skinnhandskar, pumps eller väska till en annars ganska basic look gör det hela mycket roligare.

Om ni vill kamma hem flest stilpoäng fortsätter ni att bläddra igenom alla bilder för ett inspirerande fotorepotage - Red touche. Rött ger definitivt alla rätt i höst!

Bildreportage

Stylist, Art Director och Redigering: Hilda Sandström

Fotograf: Lisa Nevestveit

Modell: Veronica Larsson