Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Uppdrag 2 i Next In Fashion: Miley Olsson

1 av 7

2 av 7

3 av 7

4 av 7

5 av 7

6 av 7

7 av 7

Dela på Pinterest
"Spara de långa kjolarna, i alla färger och material, och bär de ihop med en stickad oversize kofta och boots när kylan drar in..."

Finalen i Next In Fashion pågår för fullt! Det här är Miley Olssons andra bidrag i delfinal nummer ett.

I långa längden

Mönster, enfärgat, sammet eller tyll.  Så länge kjolen är lång funkar allt.

De varma dagarna börjar lida mot sitt slut för i år men bara för det behöver hela sommarens garderob inte gömmas undan till nästa säsong. Spara de långa kjolarna, i alla färger och material, och bär de ihop med en stickad oversize kofta och boots när kylan drar in. Du kommer inte bara vara snygg utan du kommer även vara varm från topp till tå.

I New York visade Marc Jacobs oss en påpälsad version i matchande färger, detsamma gjorde Michael Kors, även om vi där fick se en mer urringad och vågad överdel.

Peter Som däremot valde att friskt blanda både färg och material, vilket gav ett snyggt och avslappnat helhetsintryck.

Namn som Philosophy och Charlotte Ronson visade oss den mer stilrena looken med långärmade och figursydda överdelar där kjolen fick synas.

Är du en av dem som föredrar klassiskt framför klumpigt? Satsa då på en kjol som gör sig bra i rampljuset och matcha med en figursydd kavaj i liknande färg tillsammans med ett par låga klackar.

På catwalken kunde vi också se en annan version av de långa kjolarna. Många stora varuhus, däribland Louis Vuitton och Fendi visade oss de vadlånga versionerna, som tagna direkt ifrån 50-talet. Detta går att styla som alla andra längder men för att få den rätta feminina stilen bör den matchas med långa handskar, låga klackar och figursydda toppar

Låt fantasin flöda och var inte rädd för att prova nya kombinationer. Så länge kjolen är lång kommer din look vara helt rätt i höst!