Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Uppdrag 2 i Next In Fashion: Sandra Falk

1 av 3

2 av 3

3 av 3

Dela på Pinterest
"Den här hösten blir en rolig tillställning då vi tar med oss festen in i vardagen och rockar loss med glammig metallic, guldiga skapelser och bär gärna våra bling bling smycken tillsammans med vardagslooken..."

Finalen i Next In Fashion pågår för fullt! Det här är Sandra Falks andra bidrag i delfinal nummer ett.

Säg det med glamour

Hösten är på ingång och med den kommer ett gäng nya heta trender. Den här hösten blir en rolig tillställning då vi tar med oss festen in i vardagen och rockar loss med glammig metallic, guldiga skapelser och bär gärna våra bling bling smycken tillsammans med vardagslooken. Det är inte bara begie, begie, beige som vi såg så mycket av i vårens kollektioner. Dom beiga tonerna stannar dock ett tag till men får nu sällskap av guld, silver och mjuk koppar. Balmains Christophe Decarnin har verkligen anammat metallic trenden och vi kunde se guld klädda modeller från topp till tå spetsera längs catwalken. Vi såg också trenden hos Jason Wu, Emilio Pucci, Dries Van Noten, Carolina Herrera, Marc Jacobs, Alexander Wang och Moschino. Diane von Fursten skapade en fantastik draperad klänning i guld inför hösten men det är inte bara i klänningar vi ska glamma in hösten i, utan också små kjolar, korta tunna jackor, och skraddarsydda blazers är värt att satsa på.

Accersoarerna går också i glamorens stil. Stora breda bälten med remar, stenar och spännen är ett hett tips. Våra skor inspireras av rocken och kläds i blanka material och är pyntade med nitar av alla möjliga sorter.

Bli inspirerad av modeskaparna och leta fram ditt glammiga jag, för höstmörket blir så mycket roligare med lite guld i vardagen.

Bilder: Harper's Bazaar Australia September 2010