Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Veckans blogg: Karin Isabel

Dela på Pinterest
Karin Isabel, modebloggen signerad Karin Isabel Aldén, är veckans blogg på Modette.se!

Veckans blogg på Modette.se - Karin Isabel - drivs av 16-åriga modellen Karin Isabel Aldén som älskat mode sedan barnsben. På frågan "står du helst bakom eller framför kameran när det vankas modeplåtning?" svarade bloggerskan enligt följande:

"Jag har passionen för både och, men det jag brinner lite extra för är att stå framför kameran. Som modell är det min naturliga position på modeplåtningar och det är något jag brinner för och älskar."

Den personliga motiveringen till varför Karin Isabel borde bli veckans blogg löd så här:

"Jag bjuder på varierande inlägg men ska jag vara ärlig så handlar det oftast om mode, något som jag älskat sedan barnsben eller till och med sedan spjälsängen. Jag kan inte säga att jag medvetet eller slaviskt följer trender. Köper det jag tycker om, därför blir det inspiration från min egna smak men även på sådant jag fastnar för direkt från catwalken. Bilder är regel nummer ett i min blogg. Försöker göra min blogg så personlig som möjligt och skulle verkligen vilja att fler hittade dit!"

Grattis Karin Isabel, du har förutom äran vunnit ett presentkort värt 500 kronor på Bubbleroom.se.

Under veckan kommer vi även publicera ett reportage om bloggerskan och hennes modeintresse. Håll ögonen öppna!

Här hittar du Karin Isabels blogg.

Vill du bli veckans blogg nästa vecka? Tävla här!