Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Presenteras av BlanX

5 anledningar till att du borde le oftare

Dela på Pinterest
Att le gör inte bara din omgivning gladare, nu kan det också göra dina tänder vitare. Om du ler ute i det fria det vill säga.

Ett leende på läpparna kommer med fler fördelar än vad du kanske tror. Forskning har länge visat att du blir både gladare och att det gör en mindre stressad. Bara det är ju värt det där extra leendet.

Men förutom att bli glad kan du nu också få vita tänder på köpet. Och det, endast genom att borsta tänderna med en viss tandkräm, vilket du ändå gör varje dag (hoppas vi).

Hur funkar det här då? Jo, du använder dig av tandvårdsserien BlanX White Shock som innehållet ämnet Actilux. Ämnet fungerar som så att det får energi av solljuset och arbetar då aktivt för att göra tänderna vita.

Men utöver att få vita tänder finns det ju faktiskt en massa fler anledningar till att du borde le oftare.

1. Du blir gladare

Oavsett hur du känner dig. Undersökningar har visat att när ansiktsmusklerna anstränger sig till ett leende, skickar det signaler till hjärnan att du mår bra. Tankarna blir alltså mer positiva, som på beställning.

2. Det färgar av sig

Vi människor härmar varandra. När du möter någon som ler mot dig är chansen alltså stor att du börjar le tillbaka, och vise versa.

3. Mer lugn

Personer som ler mycket har visat sig återhämta sig bättre från stressiga situationer.

4. Leenden leder oftast till skratt

Ett skratt förlänger livet sägs det. Sant eller osant: Det är härligt för dig och andra runtom dig att brista ut i skratt. Och ett skratt börjar oftast med ett leende.

Utöver att BlanX White Shock hjälper dig att få vitare tänder så motverkas även plack och missfärgningar, samtidigt som tänderna blir släta och rena. Du kan läsa mer om produkten här och den går att köpa i både flourtandkräm, munskölj och intensivkur.