Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ellen Bergström för Gina Tricot– en humoristisk denimguide

Dela på Pinterest
Gina Tricot lanserar sin nya denimguide – ett samarbete som görs med skådespelaren Ellen Bergström.

Ellen Bergström är huvudpersonen i Gina Tricots jeanskampanj för hösten 2017. Under hösten kommer flera klipp att släppas där Ellen visar upp olika typer av jeans, trender och passformer. Allt med humoristisk anda över sig.

– Jag är så glad över att få vara en del av det här! Gina Tricot är ett av få modeföretag som vågar använda humor i sin marknadsföring, branschen har varit för stel och korrekt alldeles för länge. Allt behöver inte vara perfekt, vilket jag tycker är ett bra budskap till unga tjejer som är en stor målgrupp för Gina Tricot, säger Ellen i ett pressmeddelande.

Ellen är både skådespelare, radiopratare, komiker och syntes senast i våras i tv-programmet "Let's Dance". Hon arbetade även på NRJ men hoppade av i början på 2017 på grund av psykisk ohälsa. 

Ellen Bergström slog igenom 2013 när hon spelade Elsa i webbserien Elsas Värld TV3Play baserad på Sofi Fahrmans bokserie. Sedan dess har hon verkligen gjort succé i karriären.

Det första klippet släpptes idag och du ser det i spelaren ovan. Vi ser fram emot att få se resten av klippen!

Mer:

Läs om Gina Tricots kritiserade samarbete med Cissi Forss här.

Gilla Modette på Facebook!


Bildkälla: Gina Tricot och Pexels