Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Presenteras av Urban Gloss

Här är 5 grymma beautyprodukter som kommer förenkla ditt liv

Dela på Pinterest
Urban Gloss vill göra hudvård till något kul och kravlöst. Deras produkter är enkla, snygga och riktigt effektiva.

Att ta hand om sin hud ska kännas okomplicerat, och bra hudvård ska vara inspirerande och utan måsten. Det var Urban Gloss fokus när de tog fram sina produkter – en bas-serie som rymmer allt huden behöver, utan att krångla till det.

Vi har kollat in produkterna – här är de fem stegen:

1. Rengör med Cool Cleanser

Urban Gloss Cool Cleanser

Basen i all hudvård är rengöring. Om du inte har en rengjord hy, hur ska den då kunna ta till sig de vårdande produkterna? 

Urban Gloss har tagit fram en växtbaserad rengöring som är skonsam mot huden men riktigt effektiv. Läs mer om ansiktsrengöringen Cool Cleanser här.

2. Boosta hyn med Super Serum

Urban Gloss Super Serum

När huden är rengjord och preppad är det dags för serumet – det som verkligen kommer ge dig wow-hy. Urban Gloss Super Serum boostar huden med massor av lyster genom ingredienser som C-vitamin och andra fruktextrakt.

Dessutom har det en lätt exfolierande effekt som ger dig klarare och slätare hy. Här hittar du ansiktsserumet.

3. Återfukta med 24H Glow

Urban Glow 24h Glow

Avsluta rutinen med den återfuktande krämen 24h Glow, som lugnar och skyddar huden mot yttre påfrestningar. Detta görs med hjälp av ingredienser som växtaminosyror och sesamolja. Här kan du läsa mer om ansiktskrämens egenskaper.

4. Ge huden en detox med Magic Mask

Urban Gloss Magic Mask

Gör din hud glad genom att någon gång i veckan ta hand om den lite extra med en härlig ansiktsmask. 

Urban Gloss Magic Mask är som en detox för huden, med grönlera som drar ut orenheter och trollhasselextrakt som sätter igång cirkulationen. Läs mer om masken här.

5. Räddaren i nöden

Urban Gloss Multi Balm

Det här är produkten som räddar dig under vintern. Urban Gloss Multi Balm återfuktar både läppar, hud och naglar – perfekt att stoppa ner i väskan när du är på språng! Här hittar du den.