Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Presenteras av Match.com

Svenskar berättar: Det här fick oss att falla för våra partners

Dela på Pinterest
Vi frågade svenska killar och tjejer om vad som gjorde att de föll för sina partners från första början.

Ofta är det ju de där små sakerna, som man kanske inte ens är medveten om själv, som får en annan person på fall. Det är något som dejtingsajten Match.com har tagit fasta på med sitt nya koncept Little Details, Great Stories, som handlar om att det är just detaljerna hos någon som man fastnar för. 

Hos Match.com har du nämligen möjlighet att skapa en riktigt detaljerad profilsida, med till exempel intressen, värderingar och andra personliga egenskaper. 

Vi har frågat några tjejer och killar om vad som gjorde att de blev kära i sina partners och här är svaren vi fick!

1. "Självsäkerhet"

Självsäkerhet är något flera personer uppgav som en attraktiv egenskap. 

"Det som fick mig att falla för min partner var att han både hade självdistans, men också kunde uppvisa en sådan säkerhet i sig själv och den personen han är. Trygg, stabil och otroligt rolig", berättar Simon, 27.

2. "Visste inte att någon kunde vara attraktiv genom text"

Sara, 26, träffade sin kille genom skolan. "Vi gick i samma klass och när han höll föredrag så verkade han så otroligt självsäker och duktig, fast med glimten i ögat. Sedan skriver han så bra, han har ett grymt språk som gjorde att jag blev lite extra intresserad. Visste inte att någon kunde vara attraktiv genom text men han lyckades!" 

3. "Jag faller om och om igen varje gång han visar den sidan"

Lisa, 23, berättar: "Jag föll först när min kille visade sin flamsiga och tramsiga sida för mig. Han visar oftast en 'seriös' sida utåt och det där speciella flamset har jag bara sett när han är med mig eller sin familj. Det känns så genuint."

4. "Han är den snällaste människan i världen"

"Främst föll jag för min killes humor, ögon och käkben", berättar Gabriella, 27. "Han har också så söta saker för sig, som att han är jättenoga med att hänga ut fågelmat till fåglarna utanför hans hus och när han pratar med andra är han så otroligt trevlig och artig."

5. "Vi delar samma favoritlåtar"

Att det visar sig att man tycker om samma saker kan vara något som får hjärtat att slå extra hårt. Viktor, 28, berättar: "Jag och min tjej fann varandra genom en delad passion för något som var både vår hobby och vårt jobb."

Så här säger Carolina, 22, om sin pojkvän: "Det som fick mig att falla för honom var det faktum att han älskar bandet Kent, mitt absoluta favoritband. Vi delar samma favoritlåtar och har sett bandet två gånger tillsammans."

6. "Vi hade så lätt att prata med varandra"

"Det som fick mig att falla var att vi redan från början klickade så bra. Allt kändes självklart med honom." Det säger Jenny, 24, om sin pojkvän. 


Är du sugen på att börja dejta online? Signa upp dig utan kostnad hos Match.com

När du blir medlem hos Match.com har du inte bara möjlighet att lägga till en bild och en profiltext. Du kan också ange allt från utseende till åsikter och intressen – både hos dig själv och vad du söker hos en partner. Allt för att underlätta att du hittar rätt från början! 

Klicka in här för att skapa ett konto hos Match.com.