Mest läst

Alla hjärtans dag: Monki släpper kollektion med tema kärlek

Gör dig redo för Alla hjärtans dag med våra favoriter ur kollektionen!. Foto: Foto: Monki
Dela på Pinterest
Lagom till Alla hjärtans dag har klädkedjan Monki lanserat en rad snygga plagg som alla går i kärlekens tecken. Här är våra favoriter!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Söta små hjärtan och nyanser av rött eller rosa – så kan man beskriva denna urgulliga kollektion av klädesplagg och accessoarer. Gör dig redo för Alla hjärtans dag genom att klicka hem något fint till dig själv ur kollektionen. Eller ge bort något som gåva till en person du tycker om! 

All hjärtans dag: Stickad kofta

Finstickad kofta i härlig röd färg med vita ränder och dekorativa knappar formade som små hjärtan. Klicka hem den för bara 250 kronor.

All hjärtans dag: Scarf med hjärtan

Varför inte ge någon du tycker om denna vackra scarf? Den har ett vackert mönster av röda små hjärtan och blir din för bara 150 kronor.

All hjärtans dag: Randig tröja

Långärmad t-shirt i röd- och vitrandigt mönster. Finns dessutom att köpa i massor av andra fina färger. Blir din för 120 kronor här.

All hjärtans dag: 2-pack scrunchies

Här får du ett 2-pack scrunchies till håret i vacker skimrande satin. Endast 80 kronor här.

All hjärtans dag: Ribbstickad kofta

Söt ribbstickad kofta i croppad modell. Även denna utsmyckad med hjärtan som knappar. Finns att köpa här för 200 kronor.

All hjärtans dag: Söt löskrage

Den stora kragen är en superhet trend just nu. Varför inte satsa på denna till Alla hjärtans dag? Bär den till en stickad röd tröja för att bäst framhäva de söta små hjärtan som är broderade på denna krage. Klicka hem den för 200 kronor.

All hjärtans dag: Canvasväska 

Perfekta gåvan till mamma eller bästa vännen! Då tänker de på dig varje gång de använder väskan till vardags. Den är ju bara så söt! Finns att köpa här för 80 kronor.

All hjärtans dag: Halsband med hjärta

Varför inte pryda halsen med detta romantiska halsband? Kanske när du och din partner firar Alla hjärtans dag tillsammans? Endast 80 kronor här.

All hjärtans dag: Mönstrad pyjamas

Gulligt pyjamasset med shorts och t-shirt i mönster av små hjärtan. Finns även att köpa i fler färger. Klicka hem detta mysiga set för 250 kronor.


Läs även: Shoppingredaktören: "Fina gåvor att ge på Alla hjärtans dag"

Håller du med?
Tack för din röst!