Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

11 roliga upplevelser – som är perfekta att boka in i höst

Middag på restaurang, spadag och SUP-yoga

Njut av en lyxig spadag.

Dela på Pinterest
När hösten kommer och man är tillbaka i rutinerna är det roligt att ha något att se fram emot – oavsett om det är en lyxig middag, en spadag eller någon rolig aktivitet. Här hittar du 11 upplevelser att boka till nedsatt pris!

1. En spadag

Spadag på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad är ett av Europas bästa spahotell. Här kan du njuta av en spadag med bassänger, jacuzzi, ång- och torrbastu och relaxavdelning. Boka här för 396 kronor - 43 procents rabatt.

2. Gå på landslagsmatch

Landslagsmatch

Gå på Sveriges match mot Turkiet i UEFA Nations League för 134 kronor. Här hittar du dealen!

3. Skaldjurskryssning

Skaldjurskryssning

Åk på en kryssning i Stockholms skärgård och frossa i skaldjur. Här kan du boka med 41 procents rabatt!

4. SUP-yoga

SUP-yoga

Passa på att testa trendig SUP-yoga, alltså yoga på en surfbräda. Här kan du boka en timmes morgonyoga och frukost till halva priset.

5. Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Fräscha upp dig lagom till hösten med en timmes ansiktsbehandling! Boka en behandling för 249 kronor där både hudanalys, rengöring, portömning, mask, peeling och massage ingår. Här hittar du dealen.

6. Escape Room

Escape Quest

Att testa ett Escape Room är en sjukt kul grej att göra med kompisgänget, eller varför inte med familjen? Ni hamnar alltså i ett rum där ni inte kommer ut förrän ni löser mysteriet. 

Ni ställs inför många kluriga och logiska problem – kommer ni ta er ut innan tiden är ute? Här kan du boka din upplevelse med 61 procents rabatt.

7. Marockansk hamam

Marockansk hamam för två

Ta med dig en kompis eller din partner och gå på marockansk hamam. Riktigt lyxigt och avkopplande! Boka till halva priset här.

8. En lyxig middag

Trerätters middag med hummer

Lyxa till det med en trerätters middag med tema hummer på skaldjursrestaurangen Oyster Bar. Varför inte ta ut din älskling på en dejt? Med den här dealen kan du boka en middag för två personer för 498 kronor.

9. Fixa naglarna

Nagelförlängning

När man har fixade naglar känner man sig alltid lite fräschare och det är skönt att slippa lack som flagnar av direkt. Här kan du göra naglarna för bara 249 kronor.

10. Testa Virtual Reality

Virtual Reality

Testa att uppleva spel och aktiviteter i Virtual Reality! Här kan du boka ditt besök till 50 procents rabatt.

11. Spökvandring

Spökvandring i Gamla stan

Gå på spökvandring i Gamla stans medeltida gränder där du får möta både Vita Frun, pestläkaren och bödeln och besöka kyrkogårdar, källare och spökhus. Boka spökvandringen här för 149 kronor.

Ännu fler erbjudanden med härliga upplevelser hittar du här!