Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

10 härliga behandlingar – som just nu är rejält nedsatta

Glad tjej, tjej på spa

10 skönhetsbehandlingar som nu är nedsatta.

Dela på Pinterest
Unna dig en härlig behandling i höst – just nu finns det massor som är nedsatta. Spana in fransförlängning, massage, ögonbryn eller något annat som du har funderat på att göra.

Vi har listat 10 behandlingar du borde unna dig i höst – alla är rejält nedsatta i pris. 

1. Klippning inklusive slingor

Klippning inklusive slingor

Trött på ditt slitna hår nu efter sommaren? Här finns den deal där det ingår både klippning samt slingor för endast 549 kronor. Verkligen ett kap. 

2. Hårborttagning Diodlaser

Diodlaser

Vill du bli av med oönskad hårväxt är detta paketet för dig. Du kan ta upp till 8 behanlingar, eller så många som behövs, och alla är rejält nedsatta i pris. Spana in hela dealen här.

3. Nytt set naglar

Nytt set naglar

På Drottninggatan i Stockholm kan du just nu göra ett nytt set naglar för endast 249 kronor. Minst halva priset mot vad det brukar kosta. 

4. Vackra bryn med 3D behandling

Bryn 3D

Microblading 3D bryn är väldigt populärt och dessutom både bekvämt och snyggt. Just nu är denna deal nedsatt 65 procent så passa på. Håller några månader. Vem vill inte vakna upp med perfekta bryn? 

5. Fotbehandling med fot och undermassage

Fotbehandling med fot och undermassage

På Gullmarsplan kan du just nu unna dig en fotbehandling med massage, hur underbart? Det bästa är att det endast kostar 199 kronor. Löser upp spänningar under foten samt underben som kan leda till mer energi. 

6. En tatuering

En tatuering

Har du funderat på en ny tatuering är det nu du borde slå till. En liten kostar 199 kronor, och en stor 599 kronor. Du gör den hos Mantra Ink som ligger strax utanför söder. 

7. 60 min klassisk ansiktsbehandling

60 min klassisk ansiktsbehandling

I denna deal får du en 60 minuters lång ansiktsbehandling för endast 249 kronor. Här får du rengöring, hudanalys, ånga, peeling, porrengöring, dekolletage och ansiktsmassage, ansiktsmask, avslutande ögonkräm serum och dagkräm.

8. Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning

En ögonfransförlängning ger dig vackra fransar som sitter upp till fyra veckor. Det bästa är att denna deal endast kostar 279 kronor. Det är många som har köpt den så passa på innan den tar slut.

9. Marockansk hamam

Marockansk hamam för två

Ta med dig en kompis eller din partner och gå på marockansk hamam. Riktigt lyxigt och avkopplande! Boka till halva priset här.

10. Tandblekning

Tandblekning

Hur härligt att göra en tandblekning? Denna är nedsatt 75 procent här och har köpts av många.

Gå in här för fler grymma deals!