Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Modette testar hur bra iDeal Of Swedens produkter är

Dela på Pinterest
Skalen och tillbehören från iDeal of Sweden är väldigt populära. Vi bestämde oss för att testa hur bra de är. Samt att vi gör en "unboxing" på deras laddare, skal, plånbok, magnetiska ring och powerbank.

Spana in videon för att se när vi unboxar produkter från iDeal of Sweden! Ta även reda på vad vi tycker om produkterna, hur bra de fungerar och håller. 

Just nu har iDeal Of Sweden en deal där du får en produkt på köpet när du köper en produkt. Köper du tre saker får du tre produkter på köpet. Och så vidare. En bättre deal än så här är svårt att hitta! 

I videon testar vi följande produkter:

1. Qi-laddare

Qi-laddare

En Qi-charger i marmor. Den är perfekt att placera på platser du alltid laddar mobilen på. Som på skrivbordet under natten eller på arbetsplatsen. Den finns att köpa hos iDeal of Sweden här.

2. Laddningssladd i marmor

Laddningssladd

Vi testade även en sladd som är skyddad med tråd så du slipper trassel. Den är även två meter lång så den når överallt. Den finns att köpa här för 349 kronor.

3. Magnetisk ring

Magnetisk ring

Du placerar magneten bakom skalet och får en perfekt selfie-ring samt en hållare om du vill kolla serier. Spana in ringen här för 199 kronor. Den finns även i svart. 

4. Powerbank

Powerbank

En Powerbank är perfekt för den som inte alltid har tillgång till ett el-uttag. På resan eller på middagen med vännerna. De finns här i olika färger för 499 kronor. Köper du en får du en gratis, hur bra?

5. Plånbok i sammet

Plånbok i sammet

Sedan testade vi en av deras plånböcker som både är snygg och praktisk. Den finns även i svart och rött och blir din här.

6. Mobilskal 

Mobilskal

Deras mobilskal är väldigt populära och det finns en anledning till det. De är väldigt snygga samtidigt som de skyddar mobilen bra. De blir dina här, för 299 kronor.

Gå in här för att spana in alla produkter som finns!