Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Detta är en kommersiell sektion

Här är de mest köpta sommarprodukterna just nu

Dela på Pinterest
Vilka produkter är bäst att använda nu när värmen är här? Vi har spanat in skönhetsprylarna som säljer mest just nu. Allt från ögonbrynsfärgen som sitter upp till sex veckor till sommarens highlighter.

Är du på jakt efter grymma produkter att använda nu när sommaren är här borde du spana in denna lista med de mest populära skönhetsprylarna. 

1. Fudge blond silvershampoo

Fudge blond silvershampoo

Detta är produkten som är högst upp på listorna just nu. Fudge blonde är ett silvershampoo som klassar ut många andra då det ger rejäla resultat redan efter en tvätt. Du kan köpa en stor flaska här för 189 kronor.

2. Body Lotion Löwengrip Care & color

Body Lotion Löwengrip Care & color

Denna body lotion från Löwengrip Care & color är nummer två på listan då den både är grym samt nedsatt i pris. Du köper den här för 83 kronor.

3. Lanza silkesdroppar

Lanza silkesdroppar

Silkesdroppar från Lanza som ger ditt hår extra glans samt reparerar kluvna hårtoppar. Här finns det att köpa för 219 kronor.

4. Max Factor Mascara

Max Factor Mascara

Denna mascara är högt upp på topplistan. Den ger upp till 300 procent mer volym samt nedsatt till 79 kronor. här.

5. Dust it för extra volym

Dust it för extra volym

Har ni inte provat detta volympulver borde ni verkligen göra det. Sitter sjukt bra men syns inte att det sitter i håret. Här köper du Dust it för 99 kronor, nedsatt 50 procent.

6. Produkter från Indy beauty

Produkter från Indy beauty

Dessa produkter från Indy Beauty är en storsäljare, just nu är dessa produkter nedsatta 20 procent här.

7. Lumene Blur Longwear foundation

Lumene Blur Longwear foundation

Denna foundation från Lumene är en av de mest populära ute på marknaden just nu. Med "blurrig" effekt samt naturligt resultat känns det inte så otippat. Denna finns just nu nedsatt här för 89 kronor.

8. ReflectoCil Färg ögonbryn

ReflectoCil Färg ögonbryn

Ögonsbrynsfärg som sitter upp till sex veckor. Hur underbart låter inte det när man ska på semester att inte behöva sminka ögonbrynen? Här finns denna superprodukt för endast 69 kronor.

9. Läppstift från Milani

Läppstift från Milani

Populärt läppstift från Milani som finns i många olika somriga färger. Nedsatta 20 procent så blir ditt här 79 kronor här.

10. Borstar från Real Techniques

Borstar från Real Techniques

Dessa borstar är de mest populära på marknaden just nu. De kommer från Real Techniques och i detta kit ingår sex borstar plus två beautyblenders, Här kan du köpa hela kitet för 425 kronor.

11. Ansiktsprimer från The Balm

The Balm Primer

Den primer som ligger högst upp på listorna är denna från The Balm. Den ger silkeslen samt slät hy och får din foundation att sitta hela dagen. Spana in den här för 269 kronor.

12. Avtagbar sminkspegel

Avtagbar sminkspegel


Bland sminkspeglar är denna den mest populära som går att smidigt fästa fast och ta bort beroende på vart du vill sminka dig. Här kan du spana in spegeln för 265 kronor.

13. Highlighter från OFRA

Highlighter från OFRA

Detta är en av de mest populära highlighters som finns att köpa. Den kommer från Ofra och sägs ge ett otrligt glow som sitter hela dagen. Wow, den blir din här för 329 kronor.

14. Somrigt nagellack Isadora

Somrigt nagellack Isadora

Spana in dessa somriga nagellack från Isadora! Här kan du spana in alla färger som finns, för 79 kronor.

Gå in här för att spana in fler av sommarens mest populära produkter!