Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-11 11:06

4 trender jag vill satsa på och 3 jag vill slopa under 2018

1 av 1

Trendspaning är en stor del av mitt jobb och det är lätt att tappa bort sig själv och sin stil när man ser alla fashionistor där ute. Så min stil går oftast i vågor.

Ena veckan klär jag mig lite mer street, andra veckan lite dressat och tredje veckan kör jag jeans och en myströja pga. palla. Men jag tänkte passa på att skriva om vilka trender och stylingknep jag kommer satsa på under 2018 – och vilka trender jag lägger bakom mig.

Saker jag vill satsa på:

Gula plagg

Har alltid älskat gult och jag är så glad över att det blivit trendigt på senaste så butiker fylls med färg!

Bilder: Pinterest

Bältesväskan

Ser så mycket fram emot att ha en lite större blus eller skjorta med en bältesväska i midjan. Hakade aldrig på tåget förra året men i år ska jag banne mig ha en sådan.

Bilder: Pinterest

Manchester

Köpte mig en vit manchesterjacka i höstas och den kommer användas flitigt vill jag lova!

Bilder: Pinterest

Enkelhet

Något jag ska försöka komma ihåg är att hålla det enkelt och behålla min grundstil – med trendiga detaljer. Jag tar det ofta ett steg för långt och köper en hel outfit om jag får dille på en trend. Istället borde jag försöka hålla tillbaka och satsa på trendplagg som kan komplettera min stil.

Bilder: Pinterest

3 plagg jag kommer lägga på hyllan

Bomberjackan, jag har verkligen aldrig passat i en sån jacka och 2018 är året jag ger upp den tanken.

Den långa kjolen som går till vaden, det här är ett plagg jag älskar på andra, men aldrig känner mig bekväm i, så det går bort i år.

Vanliga tighta jeans, ÄLSKAR roliga byxor och känner att jag vill satsa på det istället för toppar i år.

Vilka trender kommer ni satsa på i år och vad vill ni lägga på hyllan?