Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-10 14:59

Bästa botemedlet mot förkylningar


Inatt slog förkylningen till ordentligt. Vaknade upp och var svullen i halsen och näsan, feber, huvudvärk och ont i alla muskler. Aldrig varit med om något liknande. Då jag varken har tid, ork eller lust med att vara sjuk just nu så bestämde jag mig för att vara hemma och försöka sova bort det.

Sagt och gjort, sov ut till klockan 12. Har ätit en jättestor frukost och ska snart köpa soppa och mer mat. Jag vet inte hur ni blir, men jag tappar aptiten heeelt när jag är sjuk. Men mat, dryck och sömn är det bästa botemedlet som hjälper för mig.

Äggen blev inte skitsnygga hehe men åååh vad gott det är med riskakor, MYCKET SMÖR och ägg <3


Så det är väl min plan idag. Sova och äta. La en ansiktsmask förut också, det brukar hjälpa mig bli piggare på bakfyllan så why not now liksom. Testade "Original skin" från Origins. Den är superbra och verkligen prisvärd.  Tips tips!

Nu ska jag sova lite till och sen promenera till affären. Har ni tips på förkylningskurer så får ni hojta till! Alla metoder är välkomna!