Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-12 12:33

Restaurangtips, shopping och mina helgplaner!

Fredag

Idag står såklart jobb på schemat. Därefter ska jag åka hem, hoppa i myskläder, ta bort sminket och slänga på min favoritmask då jag är såååå torr i hyn och sen beställa takeaway och mysa med Filip resten av kvällen. Det ska bli så skönt och mysigt. Det är så underbart att ha honom här så jag knappt kan sätta ord på det.

Lördag

Städning och shopping! Jag är på jakt efter några snygga kuddar till sovrummet för lite mer "hotellkänsla". Jag sover ju egentligen med bara en kudde, men det ser så tomt ut när jag bäddar så jag vill göra det lite extra piffigt.

På kvällen har jag bokat bord på YUC, en mexikansk restaurang vid Odenplan. Vi har varit där några gånger och blir lika nöjda varje gång. Tips tips! Sen kanske vi möter upp några polare på en drink om jag mår lite bättre.

Söndag

Söndagen, som vanligt är oplanerad. Vad borde vi hitta på egentligen? Tips på mysiga aktiviteter att göra en kall dag i Stockholm?! Vore så mysigt att hitta på något. Kanske besöka slottet? Hmmm.. något med varm oboy blir det iallafall hehe...