Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-14 21:14

En otäck brand, reaktionerna på bloggen och konstiga killar


Innan middagen igår, bar en sammetströja från Sisters Point (tror jag?) och samma byxor som jag hade på nyår från Lindex!

Middag på YUC, så himla mysigt ställe! Tips tips!


Köpte typ 5 blombuketter på Hötorget också. Den här fick hamna i sovrummet.

Söndagen är här och det innebär slutet på en skön helg, nytt poddavsnitt och en liten summering med några bilder här! I veckans podd snackar jag och Sara om reaktionerna på mitt blogginlägg om "lady size"-rätten på restaurangen från förra helgen och om hur killar (konstigt nog) vill använda sitt kön för att straffa folk – bokstavligen. Tycker verkligen ni borde lyssna, blev riktigt nöjd med det här avsnittet som ni hittar på Itunes eller HÄR!

Min helg har varit ûbermysig! Dagen idag gick åt även om det inte blev något besök på slottet. Jag har fixat här hemma och strosat på stan med Filip. Sjukaste grejen hände på en lampaffär, vi stod och kikade på en lampa och plötsligt fattade prislappen eld??!!

Som tur var kollade vi just på den och kunde ropa fort på personalen men annars hade det kunnat sluta riktigt illa! Det blev ingen lampa för vår del efter det iallafall haha...

Men nu ska jag snart sova men först ett avsnitt av vår tid är nu! Tips om ni vill se en bra serie!!