Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-16 22:25

Frukost med Lumene och mina känslor kring skönhetsprodukter

God kväll godingar! Hoppas ni haft en bra dag, jag kickstartade min med en frukost tillsammans med Lumene som visade upp sin nya hudvårdsserie, Harmonia. Så det var tema harmoni som ni kanske kan förstå...

Har alltid förknippat skönhet med harmoni, tar alltid en sväng in på Åhlens, Kicks eller Sephora för att klämma och känna på olika produkter. Det känns alltid som att personalen tror att jag ska sno något haha men det är typ avkopplande? Känner ni igen er eller låter jag knäpp?

Var jättestressad och orolig härom veckan så jag gick in på Åhlens här vid Odenplan och berättade för Filip om alla mina drömprodukter medan jag pratade och visade allt och jag blev genast så lugn och glad.

Lumene som visade upp sin nya hudvårdsserie, Harmonia
Event med Lumene på Alma

De hade bjudit in en "Gong-mästare" som spelade för oss, blev så impad!! Trodde man bara slog på den haha men han kunde få fram så mycket olika ljud och spela så himla högt. Galet! La upp en instastory som ni kan se på lisaolsson_.

Golvet på Alma

ÄLSKAR golvet i lokalen. <3

Event med Lumene på Alma AB

Anyhow, eventet var supermysigt. Tycker Lumene gör bra saker till grymma priser, kan verkligen rekomendera deras "Glow" serie med C-vitamin. Vill ni att jag gör ett inlägg om mina favoritprodukter från olika budgetmärken?

Jag testar så mycket på jobbet så kan tipsa om några favoriter, hojta till om ni är nyfikna på någon produkt så kan jag göra en ärlig recension på det.