Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert är 29 år, född den 19 september 1989 och kommer ifrån Arboga. Hennes hela namn är Caroline Ida Maria Kejbert. Caroline, även kallad Carro, har studerat fem år på KTH i Stockholm och utbildad civilingenjör i maskinteknik. Efter examen var tanken att spendera en tid hos sina föräldrar i Arboga för att sedan göra en trainee-tjänst på Atea under ett års tid – men planerna ändrades totalt.


När hon var med i programmet Bonde söker fru 2017 träffade hon Joacim Rickling – en av bönderna som letade efter kärlek. Caroline Kejbert och Joacim Rickling, 27 år, blev snabbt kära och valde att ses efter tv-inspelningarna. Det ena ledde till det andra och till slut sålde Caroline lägenheten i Stockholm för att leva ett liv på landet tillsammans med sin kärlek. 


Efter Bonde söker fru blev paret omtyckta av svenska folket och startade en egen tv-serie på TV4 kallad "Bondeparet". Där fick tittarna följa med i deras vardag och renoveringen av det nya huset. På TV4 Play hittar du 18 olika avsnitt av säsong 1.


Idag bor de tillsammans på Tuna Gård i Örsundsbro i en villa som är totalrenoverad utifrån Caroline och Joacims önskemål. 


Paret träffades under sommaren 2017 när de träffades i Bonde söker fru. Caroline blev drygt ett år senare gravid. I januari 2019 föddes deras första barn och de fick tillsammans dottern Wilda. De båda befinner sig just nu som nyblivna föräldrar i bebisbubblan och kunde inte vara lyckligare. 


Pojkvännen Joacim Rickling sköter gården om dagarna och arbetar som bonde. Caroline bloggar just nu på carolinekejbert.se och delar bilder på Instagram under namnet @carolinekejbert. Paret har också en gemensam Instagram som heter @bondeparet som har över 81 tusen följare. Där finns bilder på dottern Wilda, bostaden Tuna Gård och allt annat om bondeparets liv tillsammans. 


Vill du veta mer? Läs om Caroline Kejbert på Modette.se

Caroline Kejbert, Joacim Rickling.

Foto: Blogg/carolinekejbert.se