Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs lägenhet i Stockholm: Pris, storlek och allt du vill veta

Dela på Pinterest
Youtubestjärnan Linn Ahlborg har just flyttat hemifrån till livets drömmigaste lägenhet och du bara måste se bilderna på hur den ser ut.

Linn Ahlborg är Youtubestjärnan från Gävle som nu flyttat till Stockholms kanske mest drömmiga lägenhet som hon nu visar upp – för första gången.

Man kan ju tro att det var denna pärla som fick henne att lämna Norrland för storstadspulsen i huvudstaden, men det fanns fler anledningar än så. Även om det var tufft till en början att vinka av föräldrarna och lämna barndomshemmet så är Linn glad över att hon flyttade – och när du ser bilderna på nya lyan så kommer du förstå varför.

Linn flyttade nämligen in i en topprenoverad lägenhet mitt i centrala Stockholm som nu får inredningsälskares hjärtan att slå dubbla slag. Lägenheten är 65 kvadratmeter stor det finns både ett stort vardagsrum och sovrum.

Linn Ahlborgs vardagsrum
Vardagsrummet i Linn Ahlborgs lägenhet i Stockholm. Bild: Youtube/Linn Ahlborg
Linn Ahlborgs badrum
Handfatet i badrummet är dekorerat med små detaljer. Bild: Youtube/Linn Ahlborg

Linn Ahlborgs lägenhet i Stockholm
En av Linns 5 garderober i lägenheten. Bild: Youtube/Linn Ahlborg

Men smakar det så kostar det. Linn berättar även att hyran hon får betala är riktigt dyr. Hyran ligger på 18 000 kronor i månaden. Utöver det betalar Linn för en garageplats som kostar 3 500 kronor i månaden. Totalt får hon alltså lägga ut ca 21 500 kronor i månaden för denna pärla.

Se mer från Linns Lägenhet i videospelarna.