Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Modette söker ny bloggare – är du vår nya stjärna?

1 av 1

Dela på Pinterest
Modette är en av Sveriges största tjejsajter och vi fortsätter att växa. Nu letar vi efter en ny stjärna som vill blogga hos oss.

Modette är idag en av Sveriges största tjejsajter med hundratusentals läsare varje vecka. Vi skriver om de senaste trenderna och nyheterna inom mode, skönhet, inredning, karriär och livsstil. 

Vår vision är att alla tjejer ska våga drömma och tro på sig själva.

Vi på redaktionen är unga tjejer som skriver till unga tjejer. Våra värderingar är att viktiga för oss. Vi anser alla är lika mycket värda och att ingen tjej ska aldrig någonsin bli nedtryckt, kränkt eller ifrågasatt för sin läggning, kön, etnicitet eller utseende.

Tidigare har Modette haft bloggare som Bianca Ingrosso, Angelica Blick, Josefin Dahlberg, Ida Warg, Nicole Falciani, Molly Rustas, Salem Indrias och Lisa Olsson och – alla tjejer som idag tillhör eliten inom influencervärlden. 

Nu söker vi efter nya bloggstjärnor till vårt team! 

Så, har du en blogg eller drömmer om att starta en? Vill du inspirera andra att följa sina drömmar? Då kanske det är just dig vi söker. Vi söker en bloggare inom skönhet, mode, hälsa, karriär och livsstil.

Vi vill att våra bloggare ska sträva efter att nå sina drömmar och vill peppa andra. 

Vi erbjuder en plattform där vi regelbundet kommer lyfta er som profiler, skickar inbjudningar till events och tillsammans skapar ett nätverk där vi kan inspirera varandra. 

Känner du dig träffad och taggad på att bli en del av oss? Mejla chefredaktör sara.lund@modette.se och berätta om dig själv och varför du vill blogga hos oss.

Efterfrågan är stor så intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdagen är 23/3.