Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Isabella Löwengrip gör realityserie – då släpps första avsnittet

Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip släpper idag nyheten att hon kommer göra en realityserie som går under namnet "Being Bella". Serien kommer bli en kombination av Keeping up with the Kardashian och The office.

Isabella Löwengrip är på god väg att bygga sitt eget imperium. Hon började som bloggare under namnet "Blondinbella" och idag driver hon flera olika företag, där hennes beautymärke Löwengrip Care & Color är ett av de främsta.

Bildkälla: Instagram

Under 2017 lanserade hon en webb tv-serie där hon intervjuade framgångsrika personer,  en serie som gick under namnet "En fråga om framgång", som fick tusentals tittare.

Nu kommer nästa nyhet – Isabella Löwengrip släpper en egen realityserie.

Bildkälla: Instagram

Serien ska bli en kombination av Keeping up with the Kardashians och the Office. Tittarna ska få följa med när Isabella driver sina företag, reser, är med familjen och när hon dejtar.

Bildkälla: Instagram

"Mina följare har länge velat följa med mig i ett realtidsformat. Jag blir den första i sitt slag som visar upp hela mitt professionella och privata liv. Vi har inspirerats av en mix av serierna "The Office" möter Kardashian. Jag tror på transparens och ärlighet. Det är oerhört roligt att kunna bygga detta nya format med två fantastiska digitala entreprenörer som Hannah och Amanda", säger Isabella Löwengrip i ett pressmeddelande, enligt Dagens Media.

Serien kommer heta "Being Bella" och spelas in i detta nu. Första avsnittet kommer släppas i höst.

Serien drivs av Perfect Day Media, som är grundat av Hannah Widell och Amanda Schulman, skriver Dagens Media.

Mer:

Vill du jobba hemma hos Isabella Löwengrip? Nu kan du söka!

Gilla Modette på Facebook!