Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så var Modettes nätverksmingel med Instagram för millennials

Dela på Pinterest
Under torsdagen den 6:e september höll Modette i sitt första nätverksmingel – och det blev en riktig succé bland läsarna som besökte eventet.

Karriär och personlig utveckling är en viktig fråga för kvinnliga millenials. Att få nätverka, utbyta kunskaper och inspireras är viktigt för unga drivna tjejer. Därför erbjuder nu Modette sina läsare en plattform där unga kvinnor kan mötas och hjälpa varandra framåt.

Under torsdagen den 6:e september slogs dörrarna upp till Modettes första nätverksträff med tema "Instagram". På plats var dels Ulrika Timmig som jobbar på Instagram för att ge alla en djupare insikt i hur det fungerar bakom kulliserna och inspireras av hur man kan jobba med appens många funktioner.


På plats var även Modettes egna bloggare, Evelina Sigetty, som jobbar med foto, video och innehåll för sociala kanaler varje dag. Utöver sina egna medier så jobbar hon just nu för den prisade influencern Margaux Dietz.


– Jag är så glad över att Ulrika och Evelina ville bli våra första gästande föreläsare. De har båda en unik insikt i hur man jobbar med innehåll på sociala medier och vi kan lära oss mycket av dem, säger Lisa Billinger, chefredaktör på Modette.se.

Trots att Modettes nätverksmingel ännu inte är etablerat så var intresset stort. Över 130 personer anmälde sig och kvällen resulterade i ett lyckat event med nöjda besökare som berättade att de saknat ett nätverk för just unga kvinnor som inte är exkluderande.

– Det är jättekul få komma våra läsare närmare och få umgås med dem i verkligheten också. Det som gjorde mig extra glad var den peppiga stämningen som genomsyrar Modettes läsarskara och sen få se hur alla lämnade lokalen med ett leende på läpparna och nya kontakter, lärdomar och massor av inspiration, säger Lisa Billinger.

Om du missade eventet så behöver du inte vara ledsen – det kommer komma fler framöver. Så följ Modette på Instagram och Facebook för att vara säker på att du inte missar något!

Se mer innehåll från eventet i videon ovan!