Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

11 pefekta sommardejter

1 av 7

2 av 7

3 av 7

4 av 7

5 av 7

6 av 7

7 av 7

Dela på Pinterest
Sitter du och funderar på vad som är den perfekta sommardejten? Sluta leta! Nöjesparker, picknick eller utomhuskonserter, vi listar 11 perfekta sommardejter som alla kan genomföra!

1. Nöjesparken
Spring raka vägen till pariserhjulet, berg och dalbanan eller varför inte kärlekstunneln. Nöjesparken är helt klart den perfekta sommardejten! Och om du inte är typen som gillar karuseller? Hitta din plats vid lyckohjulet och vinn ett fint pris till din dejt.

 2. Dela en romantisk picknick
Vid vattnet, på berget eller i parken. Oavsett vart ni befinner er så finns det inte många dejter som slår den klassiska picknicken. Packa en picknickkorg med din favorit och mest plastbestiks-vänliga mat. Obs.. Glöm inte att packa en filt som är precis tillräckligt stor för att passa alla grejer och lite intimitet... 

3. Boka biljetter till en utomhuskonsert
Bra musik låter ännu bättre när du har chansen att höra den utomhus med någon som du tycker om! Ta reda på vad din dejt gillar för musik och överraska honom/henne med en passande konsert. Och om det blir en bra dejt kommer inte ens en regnskur under den där kärleksballaden att skada...

4. Skäm bort er med glass 

Finns det något finare än ett par som strosar fram längs med gatan, leendes och med varsin glasstrut i handen? Självklart på väg till den perfekta utsiktsplatsen..

5. Besök en djurpark 
Du har förmodligen inte besökt en djurpark på flera år och tänker att det mest är en plats för barnfamiljer. Släpp den tanken! Mellan häftiga djur, delfinshower och snacks finns det gott om tid för att gå runt hand i hand.

6. Besök landet
En fantastisk sommardejt är att tillbringa en latdag på landet bland lokalt odlade produkter. Plocka ut favoritingredienser och ta er hem för att laga en gemensam middag.

7. Fotografidejten 
En kamera är egentligen det enda du behöver för en fin dejt! Visa din konstnärliga sida och tillbringa dagen genom att vandra runt på gator och torg och ta kort på varandra och landskapet runt omkring er. 

8. Den nostalgisk minigolfdejten
Ta en resa tillbaka till barndomen med en runda minigolf. Den som förlorar bjuder självklart på lunch! 

9. Eftermiddag på galleriet 
Lite konst, sen lunch och långa samtal. Att besöka ett galleri är den perfekta planen för en eftermiddagsdejt.

10. Ta en vandring
Leta upp den mest natursköna vandringar som finns i ditt område, packa en picknick och ta på er träningskläderna. Och om platsen ligger längs med en sjö, varför inte stanna och bada på vägen. 

11. Hyr cyklar 
Hyr cyklar och tillbringa dagen med att cykla runt er stad. Göra roliga och spontana stopp längs vägen och se vart ni hamnar!

Bilder: Pinterest