Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 sätt att tjäna extrapengar snabbt

Dela på Pinterest
Känns det tomt i plånboken? – Här är sju enkla knep som får den att bli tjock igen.

1. Anordna en loppis

Be familj och vänner att rensa förråden och garderoben och ordna en lokal loppis. Här förvandlas saker du glömt att du äger till rena pengar.

2. Reklamutdelare

En riktig klassiker bland extrajobben. Det finns ofta behov av extrajobbare bland reklamutdelningsjobben. Du får ju också bra motion på köpet!

3. Starta en bloppis

Har du en blogg? – Starta en bloppis! Rensa garderoben, fota av plaggen och sälj på bloppisen. Har du inte någon blogg? Sälj på Ebay eller Tradera.

4. Delta i undersökningar

Svara på några frågor och tjäna hundralappar. Ett enkelt sätt att få extra klirr i kassan. Googla på "betald undersökning" och du kommer garanterat hitta företag som tycker din röst är guld värd.

5. Rensa hemma och sälj på Blocket

Den där gamla byrån i källaren eller stolen som egentligen bara står i vägen. Varför spara på det? Titta dig omkring hemma, det finns pengar att hämta i mer än vad du tror!

6. Var kreativ och sälj på Etsy

Ta hjälp av din kreativitet! Skapa fina smycken och sälj på sajten Etsy, ett perfekt sätt att tjäna extra pengar på som också är väldigt roligt. – Klicka här för att starta din egna shop på Etsy.

7. Signa upp dig som statist

Det finns faktiskt gott om statistjobb. Signa upp dig via nätet och sök de jobb som matchar din profil. Ett roligt uppdrag som ger dig pengar på kontot.

LÄS MER: 7 sätt som får dig att bli mer självsäker