Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 tecken på att du hittat den rätte

Dela på Pinterest
Har du äntligen funnit din perfect match? Här har du listan som ger dig svaret.

1. Ni umgås men har även egna liv

Du längtar efter personen men inte för mycket.  Du har ett eget liv men vill fortfarande dela det med din partner. Du saknar personen när den är borta men fungerar utan den. 


Mer på Modette: 11 saker du glömt tacka din bästa kollega för 

2. Ni har haft bråket om vad era barn ska heta men är fortfarande tillsammans

Har den här fighten uppstått mellan dig och din partner? Då vet du att det finns en framtid att planera. För det spelar ingen roll om ni inte är överens om allt, det löser sig så länge ni är tillsammans.  

3. Du är överärlig

Hur vet du att din pojk/flickvän är den rätte?? Jo, du har berättat så pass mycket om dig själv så att om personen gör slut så måste du tyvärr döda hen. 

4. Du gillar svärföräldrarna 

Är det som att åka på roadtrip varje gång du ska hem till dina svärföräldrar? Då har du garanterat hittat din perfect match


Mer på Modette: 7 tillfällen vi alla snapchattat till våra vänner 

5. Du är inte intresserad av någon annan

För första gången raderar du alla "late-night-call-kontakter", dina dejtingkonton och beställer tid för att ta bort tatueringen du gjorde med ditt ex. 

6. Du har sett alla filmer

När dina vänner frågar om du ska med på bio så säger du nej för att du redan har streckkollat på allt som finns att se med din pojk/flickvän. 

7. Ni har samma syn på romantik

Du vet att ni båda är allergiska mot röda rosor, chokladaskar och gulliga nallebjörnar med texten "I love you." på. Det hade inte funkat att leva ett liv tillsammans annars. 


Mer på Modette: 9 saker alla måste ha som gör vardagen lite bättre