Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 presenter du absolut inte får ge till din partner på Alla hjärtans dag

Dela på Pinterest
Det viktigaste är att du sprider lite extra kärlek dagen till ära. Men om du väl bestämmer dig för att köpa något fint till din kära? Köp inte det här.

1. Hjärtan, gossedjur och choklad

Om du väl bestämt dig för att köpa en present och anstränga dig lite. Köp inte gelehjärtan och en nalle med texten "I love you". Du måste vara lite mer kreativ än så.

2. En misslyckad skattjakt

Små lappar som säger "Gå till badrummet för att hitta nästa ledtråd" höjer helt klart förväntningarna på presenten. Om det väl visar sig att i slutet av den här spännande skattjakt ligger en ros och ingenting mer. Blir effekten av din ansträgning inte lika lyckad som du hoppats. Kom igen, bättre kan du. 

3. Egna prints

Gulliga tryck i alla ära men bara för att ni är tillsammans betyder det inte att din partner vill ha en bild på dig i ett hjärta på sin favorittröja.


4. En egen kärleksmix

Du behöver absolut inte lägga ner någon som helst tid på att bränna en skiva eller göra en spellista med de smörigaste kärlekslåtarna du kan hitta. Det kommer inte tjäna något till.


5. Ett arrangerat sexkitt 

Ett redan färdig inslaget paket med underkläder, oljor och lappar som en främling har skrivit med sexiga utmaningar och argument till varför era stjärntecken passar bra ihop sängen. Really? Om det är någon som ska skriva de där lapparna eller göra kittet till din partner så är det du. 


Bildkälla 


Mer på Modette: 11 anledningar till varför din bff är den enda Alla hjärtans dag-dejten du behöver 

Mer på Modette: 9 sätt att älska dig själv innan du älskar någon annan