Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Tilda Bjärsmyr berättar om livet som tvåbarnsmamma och bloggare

1 av 3

2 av 3

3 av 3

Dela på Pinterest
Vi på Modette säger ett stort grattis till Tilda och Mattias som fått en till dotter. Nu vill vi ju såklart veta mer om hur allt har gått och hon Tilda får ihop vardagen.

Grattis till er otroligt söta bebis, hur mår du efter allt?
– Tack! Jag mår fantastiskt trots sömnbrist, mörka ringar under ögonen och en trött rygg!


Visste ni om det skulle bli en pojke eller flicka?
– Nej, vi hade ingen aning om vad som gömde sig i magen. Jag tycket det är halva grejen att inte veta. Det ger mig liksom den där extra "powern" när jag ligger där och vrider i värkar. Den roligaste överraskningen du inte har en aning om...

Hur bestämde ni er för namnet/namnen?
– Jag hade det bestämt sedan länge. Luiza passar så otroligt bra ihop med syrrans namn som är Charlize. Andranamnet som är Lively har ett så fint budskap och passar så fint ihop. Det tredje namnet som är "Joanna" är efter min tvillingsyster och bästa vän.


Vad säger Charlize om sin lillasyster?
– Charlize är en otroligt stolt storasyster och är så snäll, go, härlig och försiktig med sin lillasyster. Hon är fantastiskt på alla vis! En bättre syrra kunde inte Luiza fått.

Du är tvåbarnsmamma och håller igång både bloggen och Instagram, hur hinner du?
– Ja, hur hinner jag? I ärlighetens namn så vet jag knappt själv hur jag just nu får till allt! Det handlar väl om att hitta tiden och vara effektiv. När stortjejen är på dagis och lillan sover så passar jag på att göra sådant som tjejerna inte tillåter under deras vakna tid, dvs att blogga, fota & jobba. Det gäller att vara effektiv och väl förberedd, hehe. Då funkar ALLT!


Har du tips till andra mammor som tycker det är svårt att få tiden att räcka till?
– Att hitta en bra balans. Jag försöker att inte jobba och fiffla med Instagram när mina tjejer är hemma och vakna. Då vill jag vara dem till lags till 100%. Däremot när dem somnat för natten så sätter jag igång. Då kan ingen stoppa mig!


Vad är det roligaste med att blogga om dig, ditt liv och dina barn?
– Allt! Jag älskar att blogga och är otroligt tacksam för alla fantastiska läsare och följare jag har. Jag får fortfarande nypa mig själv i armen ibland! Ni är så otroligt många och blir bara fler och fler.


Vill du ha fler barn?
– Ja! Jag vill ha tre barn medan min man tycker att vi är färdiga nu. Men skam den som ger sig! Undra vem som vinner kampen... Hehe (Jag får ALLTID min vilja igenom!)

Läs Tildas blogg här!