Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker som kommer maximera din träning

Dela på Pinterest
Vill du få ut så mycket du bara kan av träningspasset? Läs den här listan.

1. Snabbt och effektivt

Mys inte omkring på träningspasset. Det handlar inte om hur länge du tränar utan hur hårt du tränar. Gå dit och gör det du ska så kommer du både spara tid och se snabbare resultat.

2. Var inte rädd för vikter

Våga styrketräna, det kommer hjälpa dig på traven mot dina mål. Desto mer muskler du har desto fler kalorier bränner du av att bara ligga och lata dig på soffan. Styrketräning ger dig heller inte stora muskler över en natt. Det tar år av hård träning så våga lassa på.

3. Drick vatten

Det är ständigt ett himla tjat om vatten. Men det är faktiskt så att vatten hjälper dig hålla kroppen ren och städad samtidigt som det även kan hjälpa mot eventuell viktnedgång.

Läs även: Det här ska du äta innan och efter träning

4. Pulshöjande övningar

För att maxa din träning så kan du mellan till exempel dina situps göra upphopp, burpees eller "höga knän". Det kommer höja din puls och på så sätt hålla igång förbränningen under hela passet och långt därefter.

5. Käka grapefrukt

Käka en grapefrukt på morgonen. Det är nämligen en frukt som innehåller massvis av supervitaminer och egenskaper som förbättrar blodcirkulationen och underlättar matsmältningen.

6. Ät något innan

Ät något energirikt ett par timmar innan du tränar. Det kan vara gröt, smoothie, riskakor, banan, nötter och massa annat. Det kommer göra så du orkar mer och prestera bättre under hela passet.

7. Slå vad med någon

Slå vad med någon och sätt upp ett mål. Det kommer få dig som är tävlingsinriktad att bli extremt motiverad. Du har ju faktiskt slagit vad, då får du inte ge upp nu.


Bilder: Olgasflavorfactory, Fashionablefit.