Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 grymma beslut att ta om du vill hålla formen under sommaren

Dela på Pinterest
Är du en av dem som faktiskt vill träna under sommaren? Vi listar de bästa tipsen du kan ta till i vardagen för att hitta rätt motivation.

1. Skaffa en träningspartner

Träningen kommer garanterat kännas enklare om du gör det tillsammans med någon. Ni pushar varandra och du har någon att möta upp vid varje träningstillfälle. Man vill ju inte svika sin partner, eller hur?

2. Börja med tio dagar

Kör strikt träning i tio dagar! Efter att de 10 dagarna har gått, utvärderar du hur det känns. Om det känns bra och du ser resultat, då kommer du garanterat vilja fortsätta köra.

3. Fokusera på målet

Sätt upp ett mål för dig själv. Sedan när du är nära på att ge upp fokusera på det och tänk på hur stolt du kommer vara över dig själv sen.

4. Gör det trevligt

Vem säger att träning måste vara en pina? Släng på dig lite sköna kläder, sätt i hörlurarna eller ta med dig en vän/familjemedlem/partner på en lång och skön promenad. Promenader är en väldigt bra träningsform. Avsluta med en god frukost eller kvällsmat.

5. Glöm inte bort...

Att dricka mycket grönt te och vatten! Det gör susen och kommer hjälpa dig på traven när du kämpar mot dina mål.

Bilder: Molly Rustas, Pinterest

Mer på Modette: 7 sätt att bli proffs på att nätverka

Gilla Modette på FB!