Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 tecken på att ni borde flytta ihop och bli sambos

Dela på Pinterest
Att bli sambos är ett stort steg – det är viktigt att ni är säkra på en sak. Vår lista, med tydliga tecken på att det är dags, gör det lite lättare att ta beslutet.

1. Ni sover ändå hos varandra hela tiden

Det har gått så långt att ni inte kan tänka er att sova utan varandra. Ni borde med andra ord fundera på att göra verklighet av sambodrömmarna.

Läs också: 7 saker alla lyckliga par pratar om

2. Ni lagar ofta middag ihop

En sak är säker, detta kommer ni få göra en massa när ni flyttat ihop. Därför är det bra att redan ha bemästrat konsten, eller hur?

3. Ni överlevde resan

Let’s face it, att resa kan vara påfrestande för de starkaste av relationer. Klarade ni det? Det är bara att gratulera. Ni är officiellt redo för att hänga med varandra 24/7.

Läs även: 5 tecken på att din sommarflört är något mer än bara en flört

4. Ni har varit ihop så länge ändå

Om ni hållit ihop ett bra tag kommer ni troligen att funka bra ihop i samma lägenhet. Ni är vana vid varandra och accepterar varandra – stort plus när det gäller den framtida sambon.

5. Ni har lämnat kvar halva garderoben hos varandra

Om det blir svårare och svårare att göra sig snygg för att ni förvarar en massa kläder hos varandra börjar det nog dra ihop sig för en flytt. Vi tror inte att ni hade ångrat er en sekund.Läs också: 7 viktiga saker du lär dig i ett förhållande

Av: Rebecca Lindh