Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

10 saker att ändra i ditt liv på 10 dagar

Dela på Pinterest
Mår du bra? Om inte, läs den här listan och följ våra punkter.

Visste du att varje dag kan vara lika bra och rolig som en semester. Hur fantastiskt? Så från och med nu, är det de här reglerna som gäller:

1. Skratta mer

Dag ett: Sätt som regel att verkligen skratta, då menar vi inget låtsas-skratt, minst en gång varje dag. Det är rena terapin för själen.

Läs också: 5 saker att göra tillsammans med din älskling i höst

2. Visa mer känslor

Dag två: Nu är det dags att visa mer känslor. Var öppen men hur du mår och känner, mot andra men främst med dig själv. Att hålla saker inom sig mår ingen bra av.

3. Koppla av

Dag tre: Från och med den här dagen ska du ta tio minuter för dig själv, minst, varje dag och bara slappna av, reflektera dagen som varit och komma fram till vad som varit bra och vad som varit dåligt.

4. Gör något speciellt för dig själv

Dag fyra: Det här är den viktigaste punkten! Från och med nu ska du börja göra något speciellt för dig själv. Det kan vara att se en mysig film, ha spa eller laga god middag. Det viktigaste är att det är du som bestämmer.


Läs också: 9 konstiga saker vi alla gör när vi får en crush på någon

5. Var ärlig

Dag fem: Dags att lägga korten på bordet. Säg vad du tycker, stå upp för dig själv och rensa dina tankar. Att vara ärlig är så frihetsgivande och bra för självförtroende.

6. Byt riktning om du inte trivs

Dag sex: På den här dagen ska du ställa dig frågan, trivs jag med mitt liv? Om svaret är nej så är det dags att svida om. Byt jobb, sök en kurs eller ut och res. Möjligheterna är oändliga och inget får stoppa dig, hur klyschigt det än låter.

7. Umgås med dig själv

Dag sju: Nu ska du vara en hel dag med dig själv. låter det läskigt? Tvärtom. Hur fantastiskt att bara strosa runt och se vart dagen för dig? Inga krav eller måsten. Bara ditt eget sällskap.


Läs också: 5 situationer du inte skulle klara utan din bästa vän

8. Läs och lär

Dag åtta: Gå till biblioteket och låna alla böcker som du fastnar för. Från och med nu ska du lära dig något nytt varje dag.

9. Gör något fint för andra

Dag nio: När var senast du hjälpte en annan människa och satt dig själv i andra hand? Nu är det ändring! I dag ska du nämligen göra allt för att göra någon annan glad.

10. Umgås bara med människor som får dig att trivas

Dag tio: Sluta träffa personer som tar energi, livet är för kort för sådant. Att spendera dina dagar med människor du älskar. Det är nyckeln till allt välmående.