Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker att säga till kvinnorna i ditt liv lite oftare

Dela på Pinterest
Glöm inte bort att stötta och peppa dina nära och kära. Här är fem saker vi kan bli bättre på att säga till varandra dagligen.

1. "Du är vacker, precis som du är"

Vi kvinnor har ofta helt orimliga krav på oss själva, både hur vi ska vara och hur vi ska se ut. Påminn varandra om att de perfekta bilderna vi matas med i sociala medier inte alls speglar verkligheten. Vi är alla unika och vackra som vi är.

Läs även 7 saker du borde tacka din lillasyster för på direkten

2. "Ta ingen skit"

Se till att ni är varandras personliga Grynet-karaktär och peppa varandra till tusen, dagligen. Ingen ska behöva ta någon skit, se till att både du och alla dina nära och kära vet ert eget värde.

3. "Du kan bli precis vad du vill"

Ibland är det lätt att tvivla på sin egen förmåga. Inspirera varandra och se till att ingen tappar sin livsglädje, motivation eller ambition. Du vet ju hur fantastiska dina ladies är, se till att de också vet det.

Läs även 5 anledningar till varför din bff är den enda terapin du behöver en dålig dag

4. "Jag beundrar dig"

Nästa gång du träffar din mamma/din syster/din kusin/din bästa vän/din kollega, passa då på att berätta om vilka egenskaper du beundrar hos henne. Berätta för din mamma att du beundrar hennes styrka eller för din bästa vän att hon är den mest drivna och inspirerande personen du vet.

5. "Du förtjänar det bästa"

När du ser att någon i din omgivning blir dåligt behandlad, tar skit eller dejtar någon som beter sig som ett svin – stå då upp för henne och hjälp henne att inse att hon bara förtjänar det allra bästa.

Läs även 5 saker du bara berättar för din bff