Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 knep som boostar din morgonrutin på direkten

Dela på Pinterest
Vi listar de små sakerna du kan börja med redan idag för att starta dagen på bästa vis. Skriv ut och spara!

1. Gå upp en kvart tidigare

Det kanske inte verkar som att det spelar så stor roll, men tro oss, det gör större skillnad än vad du tror. Plötsligt har du chans att njuta av frukosten på ett helt nytt sätt, till exempel.

Läs även 7 beteenden alla morgontrötta känner igen

2. Bestäm outfit kvällen innan

På riktigt, om du börjar med detta kommer du aldrig sluta. Det sparar tid och dina outfits kommer vara on point varje dag, hur bra?

3. Ha inte stökigt hemma

Att ha kaos i hemmet är väldigt stressande under morgonen och slutar ofta med att du springer runt och letar efter parfymen eller det där halsbandet du vill ha på dig. Undvik!

4. Checka av inför frukosten

Ärligt, det finns inget mer irriterande på morgonen än att upptäcka att mjölken är slut. Ha för vana att kolla igenom kylen och skafferiet redan kvällen innan så du har chans att undvika ett frukostfiasko.

Läs också 5 enkla saker att göra för att få en mer hälsosam vardag

5. Ge dig själv en liten belöning

Vi håller med, det är jobbigt att ta sig upp på morgonen. Speciellt när du råkade titta alldeles för länge på den där serien kvällen innan. Locka upp dig själv med en chokladbit eller en rykande färsk tidning till exempel.

6. Ät inte frullen i sängen

Spendera inte hela morgonen i din säng, se till att komma upp och komma igång. Tro oss, det är bättre att inte dra ut på det.

7. Gör en playlist för att komma i rätt stämning

Skapa en Spotifylista efter dina behov och ha som mysig bakgrundsmusik under morgonen. Vi på Modette älskar att starta dagen med ett gäng låtar som får en riktigt taggad.


Gilla Modette på Facebook!

Bilder Tuva Malmo Josefin Dahlberg Ida-Marie Isaksson

Läs även 5 saker du borde göra ikväll för att vara ditt bästa jag i morgon