Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 vanor alla framgångsrika människor startar morgonen med

Dela på Pinterest
Alla powermänniskor ser till att komma igång ordentligt redan på morgonen. Prova deras metod redan idag!

1. Ett tidigt alarm

Här är det inget snoozande! Det är upp och hoppa som gäller för att hinna ta itu med dagens alla uppgifter. Sova kan man göra i ett annat liv, eller hur?

2. Meditation

Du har väl inte missat våra knep för att komma igång med meditationen? Ha en liten stund för dig där du samlar tankarna och finner ditt inre lugn. Plötsligt känns alla måsten inte så jobbiga längre, vi lovar.

Läs även 9 saker att säga till dig själv varje morgon

3. Fysisk aktivitet

Det räcker med några armhävningar eller ett gäng yogapositioner. Huvudsaken är att kroppen kommer igång och blir redo för dagen!

4. En ordentlig frukost

Människor som har ett pressat schema vet vikten av att fylla på med energi och det viktigaste målet är, som de säger, frukosten. Skippa de tomma kalorierna och satsa på en frulle som håller dig mätt länge.

5. Motivation

Det gör så stor skillnad att starta dagen med att se över sina mål och finna motivationen till att nå dem. Föreställ dig känslan när du bockar av ännu en grej du strävat efter och kör hårt!


Gilla Modette på Facebook!

Läs också #NohateSE! 5 stora anledningar till att sprida nätkärlek