Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 grymma knep för att jobba smartare istället för hårdare

Dela på Pinterest
Det behöver inte vara blod, svett och tårar. Med lite smarta tricks går det att få undan mer arbete utan att slita ut sig. Vi berättar hur.

1. Ladda upp med energi

Rätt kost är verkligen a och o när det kommer till att prestera. Kom igen, ingen står sig på de sockertäckta flingorna fram till lunch. Starta dagen med en rejäl frukost och toppa av under dagen med energirik kost. Du kommer orka så mycket mer.

Läs även 7 anledningar till att börja träna på morgonen

2. Jobba i ett team!

Dra nytta av personerna omkring dig och hjälp varandra istället för att konkurrera. Du kommer inte bara få undan arbetet snabbare, chansen finns också att du får nya vänner på kuppen, hur bra?

3. Prova timer-tekniken

Sätt din timer på 25 minuter åt gången och jobba järnet. Och då menar vi 100% fokus. När klockan plingar till tar du en välförtjänt paus på fem minuter och sedan börjar du om. Tiden kommer bara att rinna iväg.

Läs också 7 saker jag lärde mig av att inte äta socker på en vecka

4. Planera, planera, planera

Hemligheten hos framgångsrika människor? Planering. Om du strukturerar upp arbetet i listor och scheman går det så mycket snabbare att bocka av dina to dos. Du behöver inte heller vara orolig för att du glömt något viktigt, så härligt!

5. Ta pauser

Vi behöver alla en paus då och då, upp och sträck på benen eller gå runt kvarteret för lite frisk luft. Samla tankarna och ge sedan ditt allt – det kommer gå fantastiskt.


Gilla Modette på Facebook!

Läs även 7 saker tjejer gör när de är ensamma hemma