Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 tankemönster som kommer ändra ditt liv för alltid

Dela på Pinterest
Vi har samlat sakerna du ska intala dig själv för att boosta självförtroendet – kör hårt nu.

1. Döm inte dig själv så hårt

Newsflash! Alla gör misstag, och så även du. Glöm inte att intala dig själv det när du väl gör en tabbe eller glömmer något. Sänk kraven och du kommer må så mycket bättre, ingen orkar väl hålla uppe en perfekt fasad?

Läs även 7 saker vi tog för givet när vi bodde hemma

2. Var inte långsint

Seriöst, släpp saker. Att gå runt och älta saker och vara förbannad gör ingen gladare, dig själv inkluderat. Fokusera på det som gör dig pepp istället, du kommer fyllas med positiv energi direkt.

3. Hitta en guldkant på allt

Leta efter ”turen i oturen” – den finns garanterat där. Även om du haft en riktig skitdag och bara vill gömma dig under täcket är vi säkra på att det hänt något under dagen som lockat fram ett leende. Var tacksam för det istället!

4. Döm inte andra

Okej, detta är lättare sagt än gjort. Men du kan alltid försöka att ha ett öppet sinne istället för att snacka skit och döma. Vem vet, du kanske lär dig något nytt på kuppen om du öppnar upp dig för andra perspektiv.

Läs också 9 viktiga saker du borde tacka din storasyster för på direkten

5. Häng inte upp dig på framgångar och misslyckanden

Viktigt att upprepa: Du är inte dina prestationer. Det kvittar om du haft världens flow och kammar hem framgång efter framgång eller om det känns som att allt bara går åt helvete. Du är ju samma person där inuti, eller hur?

6. Livet belönar den modiga

Visa framfötterna och tacka ja lite oftare! Missa inte vår grymma praktikant Sofies lärdomar från en vecka av Ja-sägande. Du kommer upptäcka mer, bli gladare och se världen på ett nytt sätt. Hur härligt?

7. Du klarar allt

En klassiker som aldrig kan bli för uttjatad. Ärligt talat, du är fantastisk och så länge du är målmedveten fixar du av de tuffaste av uppgifter. Ge dig själv lite kredd för en gångs skull, du förtjänar det.


Gilla Modette på Facebook!

Bilder Salem Indrias Josefin Dahlberg Jennifer Sandström

Läs även 21 hälsosamma vanor att börja med på direkten