Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 människor du måste undvika om du vill bli framgångsrik

Dela på Pinterest
Ibland är det bättre att lägga energin på andra, helt enkelt.

1. De som har en tendens att klaga

Den där personen som hittar det negativa i precis allt är det nog läge att spendera mindre tid med. Hen kommer bara sno av din energi, det är vi säkra på. Satsa på de som ser möjligheter istället för hot!

Läs även 10 tankar som känns helt rimliga när vi har PMS

2. De som tror att de har rätt till allt

Vi är säkra på att du känner till typen. Du vet, den där personen som inte gör ett skvatt men ändå tycker att hen liksom förtjänar att bli höjd till skyarna. Ärligt, droppa dessa irriterande människor.

3. Festprissarna

Visst, det kan vara skönt att släppa loss då och då, det är vi med på. Men personen som tjatar på dig att gå ut fem gånger i veckan, annars är du ”tråkig”, kan verkligen hota din motivation. Watch out!

4. De som alltid anpassar sig

Låt oss förklara: Det finns människor som lever inom ramen, som helt enkelt anpassar sig efter inbillade gränser. Också finns det personer som tänker utanför boxen och som siktar mot stjärnorna. Visst vill du omringa dig själv med den senare typen?

5. Tvivlarna

Kom igen, vem har egentligen tid för att stanna upp och vara skeptisk var femte minut? Bara kör, och se till att de i din närhet tänker likadant!


Gilla Modette på Facebook!

Läs också 5 powerbrudar vi alla vill ha som kollegor