Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker alla tjejer har i handväskan

Dela på Pinterest
Vi blir lika förvånade varje gång vi tittar i väskan och ser vad som gömmer sig. Men några saker verkar alla tjejer ha gemensamt. Kolla in listan för att se vad.

1. Småmynt

När man ser hur mycket onödiga mynt man har i väskan en inser varför man använder kort. Tips: Kolla alltid en extra gång och se om du kan hjälpa till de som behöver.

2. 5 olika läppcerat

Antingen är dina läppar snustorra och du har inte ett enda läppcerat. Eller har du fem stycken olika eftersom du stoppar i ett nytt varje dag, eller byter väska.


3. 73 Tamponger

Yesbox, you heard us. Det ligger alltid sjuhundraelva stycken tamponger i botten av en väska av någon anledning. Men när väl mensen är här finns inga. True?

4. Hoptrasslade sladdar

Du har aldrig ett par hörlurar eftersom de alltid ligger hoptrasslade tillsammans med laddaren inuti väskan. Bara vi som känner igen oss? Dags för de gamla hederliga stora lurar.

5. Gamla tuggummin

Du vet alla de där tuggummina som åkte ur när tuggummipåsen öppnades. Dom tillsammans med lite grus som ligger och göttar sig i botten. Deluxe-mysigt.

Läs även 13 screenshots du alltid skickar till din bästis

6. Trasigt smink

Inte nog med att vi envisas ha med neccesären överallt, vi är inte direkt försiktiga. Det är inte ofta vi hittar ett helt solpuderpaket som inte läckt lite i innerfickan på väskan, eller hur?

7. Kvitton

Till slut – alla dessa kvitton. Hur mycket pengar spenderar vi egentligen på fika och diverse mataffärer? 10 kronor hit, 30 kronor dit och DÄR var lönen slut.Följ Modette på Facebook

Bilder Josefin Dahlberg


Av: Hilda Stenmalm