Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 morgonrutiner som gör dig gladare!

Dela på Pinterest
Vill du börja dagen på allra bästa sätt? Här är våra bästa tips för en magisk morgon!

1. Sätt din favoritlåt som alarm

Se till att du väcks av något du gillar. Välj en låt du fullkomligt älskar eller låten som alltid får dig att vilja dansa. Då kommer det kännas roligare att gå upp.

2. Byt kaffe mot citron

Många längtar efter kaffet på morgonen, men vänta lite med det och boosta istället kroppen (och humöret!) med ett glas citronvatten. Då börjar du dagen med en härlig C-vitaminkick. Blanda gärna i lite ingefära också så blir det ännu nyttigare.

3. Meditera

Det kommer vara så mycket lättare att hantera dagens utmaningar och stress om du är avslappnad och balanserad. Så testa att meditera! Sätt dig i ett tyst rum och fokusera endast på din andning. Om du börjar tänka på annat, försök att få tillbaka fokus på andningen. Meditera ungefär 5-10 minuter varje morgon, så blir dagen härligare.


Läs även 7 sätt att göra måndagen till veckans bästa dag

4. Satsa på accessoarer

Låt det inte bara bli ett stort stressmoment när du ska klä på dig, utan välj basplaggen som du vet att du trivs i och skapa din egen touch med smycken, väskor och skor. Dagen blir gladare med tjusiga detaljer!

5. Träna

Om du inte orkar ta dig till gymmet på morgonen, kör lite yoga hemma eller gå en promenad. Det blir en underbar start och du kommer ha så mycket härlig energi resten av dagen. Du släpper spänningar och har dessutom lättare att koncentrera dig!

6. Ät frukost

Hur frestande det än är att skippa frukosten så du kan sova lite längre, gör aldrig det! Du behöver få i dig energi för att orka prestera hela dagen. Så njut av en god smoothie eller äggmacka. Förbered frukosten dagen innan, så sparar du tid på morgonen!

7. Sms:a någon du tycker om!

Ha som vana att önska en bra dag till någon du gillar varje morgon. Hur härligt är det inte att få ett sånt sms? Både du och den du skickar till kommer bli så mkt gladare!


Bildkälla Josefin Dahlberg Vanja Wikström

Gilla Modette på Facebook!