Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker att äta för ökad sexlust

Dela på Pinterest
Dags att frossa i vattenmelon! I alla fall om du vill ha mer njutning i livet. Vi listar maten som enligt The Daily Meal bidrar till ökad sexlust.

1. Bär

Jordgubbar, björnbär och hallon är fullproppade med vitamin C och E, vilket sägs öka sexlusten. Blåbär innehåller mycket B-vitamin, vilket är viktigt för en bra njurfunktion, något som också sägs främja sexlusten.

2. Broccoli

Broccoli innehåller mycket C-vitamin, vilket ökar blodcirkulationen och är känt för att öka könsdriften hos kvinnor.

3. Banan

Banan innehåller ett enzym kallat bromelain, vilket ska vara bra för den manliga sexlusten. Frukten innehåller också höga doser av kalium, vilket sägs hjälpa till att nå orgasm.


Läs även 23 hemliga saker tjejer gör när vi vet att vi ska ha sex

4. Saffran

Saffran sägs både öka sexlusten och bidra till upphetsning. Det ökar också blodflödet till könsorganen. Har du någon lussebulle över sedan jul?

5. Ostron

Ostron innehåller sällsynta aminosyror som har visat sig öka testosteronet hos män och progesteron hos kvinnor. Båda dessa hormoner är förknippade med en ökad sexlust.

6. Fullkorn

Fullkorn sägs öka testosteronet hos män, vilket i sin tur sägs bidra till en ökad sexlust. Så, om du vill sexa loss med en kille kanske du ska bjuda på ett fiberrikt bröd först!?

7. Vattenmelon

Vattenmelon ökar blodflödet till svällkropparna, vilket kan bidra till ökad upphetsning. Så, frossa i denna härliga frukt om du vill ha en het stund!

Läs även 11 orsaker till att din flickvän är arg på dig just nu

Källa The Daily Meal

Gilla Modette på Facebook!