Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker du känner igen om du har sjukt dåligt morgonhumör

Dela på Pinterest
Är du sådär riktigt arg på morgonen? Vi vet hur det är. Här är sju saker du garanterat känner igen.

1. Sparka med benen i sängen

Är faktiskt ingenting som bara händer på film. Nej, det kan kännas helt rimligt att ligga och sparka i sängen för att man är så otroligt arg över att behöva gå upp.

2. Bli väckt av att någon ringer

Är typ en mardröm, svarar man så får den som ringer känna av det som kallas för dåligt morgonhumor. Samtalet kan gå lite "mm.. okej...a...hej".

3. Alla ljud är irriterande

HUR kan grannen stänga sin dörr så otroligt hårt? Eller varför låter min kaffebryggare så otroligt mycket, just i dag?


Läs även 7 typer av sex – och vad de betyder

4. Ett snedsteg kan förstöra allt

Happ, det fanns inget schampo i dag. Nej nej men okej, då får jag gå runt med flottigt hår i dag, visst. Tack mig själv för att jag inte tänkte på det tidigare.

5. Den som är nära får akta sig

För du kan säga lite vad som helst när du är nyvaken.

6. Att vara arg på sig själv

Får en helt ny innebörd. Du är så medveten om att det är morgonhumöret som talar, inte du. Men ändå så går du runt och låter otrevligt mot allt och alla, trots att du verkligen inte vill det.

7. Allt bara löser sig

Så fort du kommer ut, får lite frisk luft, känner hur kroppen vaknar och får lyssna på musik. Du ber om ursäkt till dig och alla i din närheten – i ditt huvud, men inte i verkligheten.

Gilla Modette på Facebook!