Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 misstag alla gör när vi Tindrar

Dela på Pinterest
Hur många av dessa missar gör du?

1. Du ljuger

Eller ja, åtminstone förvränger bilden av dig själv. Våga visa vem du är direkt! Om någon blir ointresserad på grund av det, är det ju inte en person som det kommer fungera med ändå. Eller hur?

2. Du matchar men börjar aldrig prata

Att ha typ 270 matchningar på Tinder, men aldrig skriva med någon av dem...är liksom inte riktigt att dejta.

3. Du går aldrig på dejt

Och när du väl skriver med en person (ja, alltså någon som började skriva med dig, för du börjar ju aldrig skriva) frågar du aldrig om ni ska ses. Våga fråga! I alla fall om det är en relation du är ute efter. Det blir ju liksom inte en så kul kärleksrelation om ni aldrig ses...


Läs även 9 saker vi tjejer säger när vi egentligen menar något annat

4. Du är inte öppen med vad du vill

Oavsett vad du är ute efter med ditt Tindrande är det inte dåligt att vara öppen med det. Då slipper du alla personer som inte är ute efter samma sak, vilket är guld både för din tid och dina känslor.

5. Du är inte tillräckligt specifik

Att skriva att du tycker om att hänga med vänner, gillar rödvin och är en "skön person" säger liksom inte så mycket om dig. Om det finns något som är SÅ typiskt dig borde du skriva det. Rätt person kommer älska dessa saker med dig!

6. Du stalkar personen du pratar med

Om du vet vad hens mammas nya killes lillasysters bästa kompis heter (tack Instagram för all nödvändig information du ger oss) redan innan ni ses kommer du garanterat till dejten med en förutfattad mening om personen. Låt personen visa vem hen är när ni ses!

7. Du är på tok för kräsen

Den där tennistjejen kanske är helt fantastiskt även om du hatar sport och han som har en Göteborgshumor du blir galen av kanske kysser dig som någon aldrig tidigare har gjort. Det finns personer som är helt perfekta för dig även om de inte är exakt som du hade tänkt att de skulle vara. Så, swipa höger ibland även om det inte känns helt hundra.


Bildkälla Collagevintage.com Josefin Dahlberg

Gilla Modette på Facebook!