Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 anledningar till att “jag älskar dig” skrämmer bort killar

Dela på Pinterest
Här är några anledningar till att de tre magiska orden kan skrämma iväg många killar.

1. Han är rädd för att visa sina egna känslor

Att få kärlek innebär också att ge kärlek tillbaka. Att våga blotta sig och låta någon komma så nära, kan kännas sjukt skrämmande.

2. Han tror att han inte ska ha tid för något annat

Killar får ofta för sig att vi tjejer inte vill göra annat än umgås med dem efter att man har tagit relationen till ett mer seriöst stadie. De är rädda att bli av med deras egentid och hänget med polarna. Ha! De skulle bara veta hur fel de har!

3. Rädslan för fallet

Han blir rädd för att fallet ska ta hårdare om något går fel. Ju starkare ens känslor är för någon desto mer sårbar är man.


Läs även 23 hemliga saker tjejer gör när vi vet att vi ska ha sex

4. Rädslan för en förändring

Att säga "jag älskar dig" gör att er relation förändras till något djupare än den var innan. Och vi vet ju alla hur läskigt det kan vara med förändringar.

5. Han tänker att det är för evigt

Att säga jag älskar dig är väldigt förknippat med evig kärlek. Tanken på att idag ta ett beslut för något som är tänkt att vara för resten av livet gör väl alla nervösa?

6. Det innebär att våga lita på en person

Det kan vara sjukt läskigt att våga lita på någon till hundra procent, särskilt om man har varit med om tidigare partners som svek en.

7. Han är rädd att han inte kan ge dig det du vill ha

Rädslan för att inte kunna leva upp till dina förväntningar kan skrämma iväg honom. Men om du känner att du älskar någon ska du inte vara rädd att säga det. För är det rätt så är det rätt, och då spelar det ingen roll när, var eller hur du säger det.


Läs även 10 ställen du måste testa att ha sex på

Gilla Modette på Facebook!